top of page

Dag fotografen!

Boekingen voor deze dag gaan via sara.scarlet.model@gmail.com

Met veel plezier organiseer ik in samenwerking met fotograaf Jan Torfs een fantastisch shootevent op een boot!
De boottocht vindt plaats in het prachtige verdronken land van Saeftinghe in Zeeland, vlakbij de Belgische grens. De tocht duurt in totaal ongeveer 11uur en brunch en avondmaal zijn inbegrepen. We maken twee stops voor fotografie: één wandeling in de slikken en schorren van het natuurgebied en één shoot op en rondom de boot. Ook tijdens het varen kunnen foto's op en in de boot genomen worden. Uiteraard is er ook tijd genoeg om te rusten en te genieten van de boottocht en van het landschap. Het unieke aan deze tocht is dat de boot op een bepaald moment zal droogvallen zodat we een wandeling kunnen gaan maken in het prachtige natuurlandschap van Saeftinghe. Hierbij houden we rekening met de getijden en is een stipte afvaart essentiëel. 

 

 

 

 

 

 

 

 


We varen af op vrijdag 20 juli. Deze datum werd uitgekozen door de combinatie van getijden, licht en grote kans op warm weer. Helaas kan dit event niet zomaar elke dag plaatsvinden. Indien het weer tegenvalt, beslissen we de dag zelf of we uitvaren. Vorige jaren is het event ook bij regenweer door kunnen gaan, maar uiteraard kunnen we uit veiligheidsoverwegingen bij storm niet uitvaren.

Onze boot, de Sulla Bassana, is een prachtige retro stalen platbodem met mast, maar tegenwoordig wordt hij door een motor aangedreven. Het schip is van binnen geheel in hout afgewerkt en gebouwd volgens de authentieke bouwwijze door een traditionele werf in Paal. Deze schepen werden gebouwd voor de mosselkweek.   

Ervaren stuurman Gijs loodst ons veilig door het water. Toch zijn zwemvesten beschikbaar voor wie het wil of nodig acht.

Het programma van de boottocht ziet er zo uit:

9u00 samenkomst bij de boot aan de haven Paal, Nederland), koffie en ontbijtkoeken

9u30 afvaart

11u00 boot valt droog, fotografie op de boot, brunch

12u30 wandeling in slikken en schorren met fotografiemoment

16u00 terug bij de boot, koffie

16u30 fotografiemoment op en rond de boot

17u30 avondmaaltijd

18u30 fotografiemoment bij opkomend water rond de boot

+_20u30 terugvaart 

+- 21u30 (uiterlijk 22u30) +_ aankomst te Paal en einde

In totaal wordt ongeveer 4-5u geshoot. 
We zijn beperkt tot drie deelnemers
Voor de volledige dag vragen we €350 per persoon, dit is inclusief boottocht, eten en drinken, begeleiding door Jan Torfs, professioneel model Sara Scarlet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Model: Sara Scarlet is een Belgisch model met meer dan 10 jaar ervaring. Deze specifieke shoot op de boot maakte zij al vier keer mee.
Sara shoot fashion, zwemkledij en artistiek naakt. Deze kledij zal beschikbaar zijn.

Covid-19 info:

Wie ziek is wordt dringend verzocht thuis te blijven. (verkouden, koorts, hoest, Corona-achtige verschijnselen)

Wie een mondmasker wil dragen uit veiligheidsoverwegingen mag dit, maar er is geen verplichting meer.

Indien het slecht weer is, gaan de shoot en boottocht gewoon door maar worden de buitenshootsessies ingekort. 
Indien het stormt, kan de boottocht helaas niet doorgaan om veiligheidsredenen en wordt de deelnameprijs integraal terugbetaald. 
Boekingen voor deze dag gaan via sara.scarlet.model@gmail.comDe volledige boottocht is op eigen risico en er zal u gevraagd worden een formulier waarin u eigen verantwoordelijkheid neemt bij uitzonderlijke gebeurlijke ongevallen, diefstal, schade of covid-19 besmetting te ondertekenen. Ten allen tijde moeten instructies van stuurman Gijs en fotograaf Jan worden opgevolgd. Het is aan te raden dat u tijdens het varen op het dek een zwemvest draagt. Het is aan te raden de geldende covid-maatregelen van dat moment op te volgen. De organisatie is niet verantwoordelijk bij waterschade aan materiaal, gelukkig is dit in al die jaren nog nooit voorgevallen. :)

ALL INFORMATION CAN BE GIVEN IN ENGLISH OR FRENCH IF REQUESTED.
TOUS INFORMATIONS PEUVENT ETRE DONNÉES EN FRANCAIS OU ANGLAIS SI NECESSAIRE.

Hopelijk tot gauw!
Jan & Sara

1619004068439.png
1619004088236.png
TorfsWS-Saef-0137.jpg
TorfsWS-Saef-0104.jpg
TorfsWS-Saef-0057.jpg
TorfsWS-Saef-0183.jpg
TorfsWS-Saef-0327.jpg
bottom of page